Jak najít nové zaměstnance s KOMPLET

Bezpersonalky publikováno 20.09.2023

Jak najít nové zaměstnance s KOMPLET

Hledáte nové zaměstnance, ale nevíte, kde je najít? Máte pocit, že trh práce je přesycený a konkurence je příliš velká? Chcete ušetřit čas a peníze na náboru, ale nechcete obětovat kvalitu? Pak je pro vás ideální řešení KOMPLET.


KOMPLET je služba, která vám nabízí komplexní řešení pro nábor nových zaměstnanců pomocí online inzerátů a kampaní na různých platformách. Za jednu pevnou cenu 14 950 Kč dostanete:


- Profesionálně upravený text inzerátu, který zaujme vaše cílové publikum

- Audio verzi inzerátu, kterou můžete použít pro podcasty nebo rozhlasové reklamy

- Nastavení a spuštění online kampaně na sociálních sítích Facebook, Twitter, Instagram, Tik Tok, LinkedIn a Google, Seznam, kde dosáhnete milionů potenciálních uchazečů

- Tvorbu banneru nebo video banneru na míru, který upoutá pozornost na vaši nabídku

- Platnost inzerátu a kampaně 30 dní, během kterých můžete sledovat výsledky a přijímat životopisy


KOMPLET je jednoduché, rychlé a úsporné řešení pro nábor nových zaměstnanců. Nemusíte se starat o nic, stačí nám poslat informace o vaší firmě a volné pozici a my se postaráme o zbytek. KOMPLET vám ušetří čas i peníze, protože za jednu cenu dostanete všechno, co potřebujete pro úspěšný nábor.


KOMPLET je také flexibilní a přizpůsobivý řešení pro nábor nových zaměstnanců. Můžete si vybrat z různých možností, jak prezentovat vaši nabídku. Můžete si nechat vytvořit banner nebo video banner podle vašich představ. Můžete si také zvolit, na kterých sociálních sítích chcete spustit vaši kampaň. A můžete si také nastavit rozpočet a dobu trvání kampaně podle vašich potřeb.


KOMPLET je ověřené a spolehlivé řešení pro nábor nových zaměstnanců. Máme za sebou mnoho spokojených zákazníků, kteří díky KOMPLET našli vhodné kandidáty pro své volné pozice. Můžete si přečíst jejich referenční příběhy na naší webové stránce nebo se podívat na ukázky našich inzerátů a bannerů.


Pokud chcete vyzkoušet KOMPLET, neváhejte a objednejte si ho ještě dnes. Máme pro vás speciální nabídku: pokud si objednáte KOMPLET do konce tohoto měsíce, dostanete 10% slevu na vaši další objednávku. Stačí vyplnit kontaktní formulář na naší webové stránce nebo nám zavolat na číslo +420 607 560 206


Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a objednejte si KOMPLET ještě dnes. KOMPLET je to, co potřebujete pro nábor nových zaměstnanců. Pro objednání klikněte na odkaz zde: https://bezpersonalky.com/cenik/funkcionality

loading...