Májový balíček

Bezpersonalky publikováno 08.05.2024

Májový balíček

Jsme rádi, že vám můžeme představit naši exkluzivní nabídku na tento měsíc - MÁJOVÝ BALÍČEK od Bezpersonálky.cz. Tento balíček je zcela výjimečný a nabízí řadu výhod, které vám pomohou získat ty nejlepší talenty na trhu práce.

 

MÁJOVÝ BALÍČEK vám zajistí:

 

Neomezený počet inzerátů po dobu 30 dnů: Máte možnost inzerovat vaše pracovní pozice bez omezení a oslovit tak co nejvíce potenciálních kandidátů.

 

2 placené náborové kampaně na sociální síti: Využijte sílu sociálních médií k oslovování specifických cílových skupin a získání pozornosti potenciálních zaměstnanců.

 

Nadstandardní propagaci inzerátů pomocí videa: Oslovte uchazeče atraktivním způsobem prostřednictvím videa a představte jim vaši společnost a pracovní prostředí.

 

Efektivní cílení kampaně pouze ve vašem regionu: Zaměřte svou náborovou kampaň přesně tam, kde chcete, a oslovte potenciální kandidáty v lokalitách, které jsou pro vás klíčové.

 

Maximální zásah kampaně až 20 000 uchazečů: S naší pomocí dosáhnete širokého spektra potenciálních zaměstnanců a zvýšíte šance na obsazení vašich otevřených pozic.

 

54% slevu: Nejenže získáte špičkové služby, ale ušetříte také díky naší výjimečné slevě, která je součástí tohoto balíčku.

 

MÁJOVÝ BALÍČEK obsahuje:

 

Neomezený počet Inzerátů na portálu Bezpersonálky po dobu 30 dnů.

2 náborové kampaně na jedné sociální síti v délce 30 dnů každá

2x Topování inzerátu na klíčové slovo.

2x Logo vaší společnosti v inzerátu.

2x Placená inzerce na jedné sociální síti.

2x inzerát/video na portálech sociálních sítí Bezpersonálky.

2x Výroba náborového videa (30 sec.).

2x Představení firmy ve videu (10 sec.).

2x Logo v úvodu videa.

2x Přístup k uchazečům.

2x Závěrečný report.

NYNÍ 24.444,- bez DPH, Původně: 53.200,-

 

Tato výhodná nabídka platí pouze na objednávky odeslané do 31.5.2024. Nakoupené kampaně mají neomezenou platnost a lze je uplatnit kdykoliv v dalších měsících.

 

Nezmeškejte příležitost využít tuto exkluzivní nabídku a získat nové zaměstnance snadno a efektivně.

 

Pro získání balíčku klikněte ZDE ještě dnes.

loading...