Nejsme jen pracovní portál a Vy nejste jen někdo, kdo si koupí inzerát.

Bezpersonalky publikováno 02.02.2022

Nejsme jen pracovní portál a Vy nejste jen někdo, kdo si koupí inzerát.

Neboli jsme start up a pojďme se spolu podpořit.


My nejsme jen pracovní portál, kde si vystavíte inzerci a „konec“. Máme kvalifikované a moderní služby, které můžete naplno využívat ve svůj prospěch, ušetřit drahocenný čas, ušetřit své náklady za mnohdy předražené personální agentury, zhodnotit tak vaši společnost a obohatit ji o kvalitní pracovníky, čímž Vám pomáháme navýšit zisk vaší společnosti. Jak je to možné? Je to velmi jednoduché, za každou společností stojí její management a hlavně zaměstnanci, kteří vytváří hodnotu společnosti A my je pro Vás máme! Tak se pojďme spolu podpořit.


Často slyším, že náš projekt Bezpersonálky je pokrokový a má budoucnost. Co je ale důležitější, my jsme teprve začali a Vás čekají ještě další novinky a moderní služby.


Za rok existence máme přes 600 společností a přes 4 000 životopisů a každý den rosteme.


Máme na to nástroje, služby a odhodlání. Naše služby už asi znáte, ale připomenu je – např. Nový kandidát, Like klik a Aukce kandidátů jsou velmi užitečné a pokrokové nástroje pro firmy. Pro kandidáty (uchazeče o zaměstnání) máme připravené tyto služby: Aukce kandidátů, Detektiv, Karierní poradenství, Oblíbená společnost, nebo Oblíbená pozice. Pro kandidáty jsme zařídili i robota, který je schopen nahrát z dokumentů (PDF nebo WORD) až 85 % informací do systému, pak už jen stačí doplnit to, co uznají za vhodné. Šetříme tak jejich čas.


A teď na Vás: Někdy je otázka, „co potřebujete“ velmi důležitá. Vím, že jste zvyklí vystavit pozici a čekat na životopisy, na reakce kandidátů. U některých portálů to funguje lépe, u některých hůře a Vy za to zaplatíte někdy pár tisíc za pozici …, ale to znáte sami. Pak je tady druhá alternativa, kdy využíváte personální agentury a platíte 2 nebo 2,5násobek mzdy kandidáta. Což kandidáta dostává do nevýhodné pozice oproti kandidátovi bez personálky. A Vám to velmi zvyšuje náklady na kandidáta. Těch výhod a nevýhod je víc, tak se raději vrátím

k tématu, co potřebujete a kolik jste ochotní zaplatit.



NA MÍSTĚ JE OTÁZKA NAKOLIK VÍME, co pro Vás můžeme udělat. Samozřejmě máme inzerci, dokonce si můžete zakoupit roční členství a získat tak neomezenou inzerci. Nebo Vám rádi představíme výhody našeho personálního marketingu, kde máte garanci výsledku náborové kampaně.


Ale raději bych začal od začátku a probral s Vámi možnosti spolupráce s jasným zacílením a přesně stanovenou strategií.


My nejsme jen pracovní portál a Vy pro nás nejste jen někdo, kdo si koupí inzerát.


Pojďme spolu udělat změnu, pojďme si nastavit mantinely cíle a možnosti naší vzájemné spolupráce. Pak pro Vás dokážeme udělat mnohem více než jen doručit životopisy, kterým se někdy ani nestíháte věnovat. Méně je někdy více, proto ceník našich služeb nezpůsobuje závratě a nenabourá Vám rozpočet.


Těch úvah bylo na dnes už dost, neváhejte mi zavolat, vše Vám rád ochotně vysvětlím.


Děkuji a těším se na spolupráci s Vámi.


S pozdravem, Richard Kuba

loading...