Nový pracovní portál Bezpersonálky chce změnit způsob, jakým hledáme práci

Bezpersonalky publikováno 10.11.2020

Nový pracovní portál Bezpersonálky chce změnit způsob, jakým hledáme práci

Právě jsme v České republice a na Slovensku spustili nový pracovní portál Bezpersonálky, který přináší do stojatých vod pracovního trhu revoluční novinky.

Bezpersonálky chce celý proces hledání práce otočit vzhůru nohama a docílit tak toho, aby zájemci o zaměstnání byli sami oslovování s pracovními nabídkami místo toho, aby si sami hledali zaměstnání.

Jak už název napovídá, u naši služby nenajdete žádnou personální agenturu. Portál tak chce propojovat uchazeče o zaměstnání přímo se společnostmi, čímž zvýší transparentnost a urychlí proces hledání zaměstnání.

Aktuálně je na portálu Bezpersonálky již nabízena řada volných míst od několika firem. Najdete mezi nimi velké, střední i malé společnosti. Pracovní příležitosti zahrnují pozice na hlavní nebo zkrácený úvazek a postupně přibudou i stáže a brigády. V nabídce rolí najdete IT vývojáře, programátory, administrativní a obchodní pozice atd. V současnosti se pozice nacházejí převážně v Praze a okolí, ale ambicí je v nejbližší době pokrýt všechny kraje a regiony v Česku a na Slovensku

Důvod vzniku?

Hlavní motivací vzniku Bezpersonálky je změna fungování pracovního trhu. Uchazeči jsou často oslovování neprofesionálními recruitery, kteří poskytují velmi obecné informace bez specifikace společnosti, pro kterou hledají kandidáta, nebo platových podmínek. Následně jsou kandidáti převážně nuceni absolvovat osobní schůzku, aby se dozvěděli, že společnost, která pozici obsazuje není pro kandidáta zajímavá, v horším případě již u ní byli na pohovoru. Na druhé straně si zaměstnavatelé stěžují na drahé služby, neodpovídající kvalitu a zasílání nerelevantních kandidátů. Často také z inzerátu není hned zcela jasné jméno společnosti, kam se daná pozice obsazuje, ale kandidát dostane například informaci typu: velká mezinárodní společnost. Mnoho lidí také zažilo nepříjemné překvapení, když zjistilo, že namísto na pohovor do společnosti, kde si mysleli, že se daná pozice obsazuje, dorazili do personální agentury. 

Naším cílem je rovněž zrychlit a zefektivnit propojení mezi kandidátem a potenciálním zaměstnavatelem a zároveň změnit způsob, jakým funguje proces hledání práce. Celkově tak udělat revoluci v náboru zaměstnanců i díky službám, které nejsou na trhu dosud využívány. Jako první na trhu tak přicházíme se službami: Aukce kandidátů, Like klik a Nový kandidát, které zaměstnavatelům zvyšují šance na nalezení vhodného zaměstnance a zaměstnancům dávají možnost najít si novou práci a také si ověřit svoji cenu na pracovním trhu. (pozn. všechny služby postupně podrobně rozebereme v následujících článcích).

Kde nás najdete?  

Kromě webu nás najdete také na Facebooku, LinkedInu, Instagramu, Twitteru a YouTube. Doporučujeme také přihlásit se k odběru newsletteru, kde budeme přicházet se zajímavými informacemi z pracovního trhu. Pokud budeme mít jakékoliv dotazy nebo připomínky, jsme tu pro Vás. A budeme také rádi, pokud se s námi podělíte o Vaše zkušenosti s naším portálem. 

Registrace zdarma na: www.bezpersonalky.com

loading...