Oslovte uchazeče přesně cílenou reklamou pomocí personálního marketingu od Bezpersonálky

Bezpersonalky publikováno 06.09.2021

Oslovte uchazeče přesně cílenou reklamou pomocí personálního marketingu od Bezpersonálky

Pracovní trh a celý náborový proces se v posledních letech změnil. Dnes v době téměř plné zaměstnanosti již nestačí vystavit pracovní nabídku a čekat na reakce uchazečů. Proto jsme přišli s personálním marketingem, kdy klientům nabízíme možnost oslovit uchazeče přesně cílenou reklamou pomocí naší služby personálního marketingu.


Vždy se snažíme zvolit ten nejvhodnější formát reklamy, ať jde o oslovení potenciálních kandidátů pomocí bannerů, reklamy na sociálních sítích nebo přesně zacíleným videem. 


Náborový proces usnadňují nejmodernější dostupné informační technologie


Pro co nejefektivnější kampaně používáme nejmodernější technologie a reklamní kanály.


Jak personální marketing funguje?

1.    Nejdříve s Vámi projdeme Vaši strategii náboru uchazečů

2.    Na základě získaných informací vytvoříme a nastavíme strategii kampaní, definujeme publikum, na které budeme cílit a pracovní pozice, které budeme propagovat

3.    Vytvoříme bannery nebo video Vám na míru

4.    Spustíme kampaně

5.    Průběžně výkon kampaní sledujeme, vyhodnocujeme a optimalizujeme pro co nejlepší výsledek

6.    Po skončení kampaní výsledky vyhodnotíme a prodiskutujeme další kroky


Zjednodušíme vám náborový proces


S námi se stane váš náborový proces radostí a bude jednodušší než doposud. Jsme Bezpersonálky, váš partner na pracovním trhu.


Vyberte si z našich služeb pro usnadnění vašeho personálního náboru tu, která vám aktuálně nejvíce vyhovuje, ať už je to Aukce kandidátů, Like klik nebo Nový kandidát. Že jste o těchto službách ještě neslyšeli a neznáte je? Přečtěte si náš článek Pomocí unikátních nástrojů šetříme personalistům čas, kde najdete veškeré informace o našich unikátních službách.


Budeme rádi, pokud se stanete dalším spokojeným zákazníkem Bezpersonálky.


Kontaktujte nás na emailu info@bezpersonalky.com nebo se zdarma registrujte na našich stránkách www.bezpersonalky.com a začněte využívat našich služeb ještě dnes!

loading...