Proč se registrovat u Bezpersonálky?

Bezpersonalky publikováno 23.12.2020

Proč se registrovat u Bezpersonálky?

Náš pracovní portál Bezpersonálky má za cíl propojovat napřímo uchazeče o zaměstnání se společnostmi, čímž chceme zvyšovat transparentnost a zrychlovat proces hledání zaměstnání. Jak již název napovídá, nenajdete u nás žádnou personální agenturu. 

Důvodů pro snadnou registraci je ale mnohem víc:

Naším cílem je kromě rychlejšího a efektivnějšího propojení mezi kandidátem a potenciálním zaměstnavatelem i změna způsobu, jakým funguje proces hledání práce. Celkově tak chceme udělat revoluci v náboru zaměstnanců i díky službám, které nejsou na trhu dosud využívány.

Jako první tak přicházíme se službami: Aukce kandidátů, Like klik a Nový kandidát. Navíc u nás můžete reagovat na inzeráty a videoinzeráty společností nebo shlédnout jejich prezentační videa, která Vám jistě napoví, zda by se Vám mohlo v dané společnosti líbit.


Popis služeb:


1. Like klik – v jednoduchosti je krása


Like klik jednoduše propojuje firmy a kandidáty jediným klikem. Společnost si vyhledá v databázi životopisů kandidáta, který se jí líbí.


Jsou dvě možnosti, jak Vás firma může oslovit:

- Prostřednictvím kontaktů uvedených ve Vašem životopise (tj. telefonicky nebo emailem)

- Pošle Vám Like klik


Proč Like klik?

V případě, že jste pro firmu vhodný kandidát, pošle Like klik. Díky tomu obdržíte do emailu podrobné informace o společnosti včetně popisu nabízené pracovní pozice a odkazu na její webové stránky. Pokud se Vám tento zaměstnavatel a projekt líbí, můžete na zaslaný Like klik reagovat.


2. Nový kandidát – nástroj nové generace 


Díky Vaší registraci, dáme firmám ihned vědět, že jste aktuálně k dispozici a hledáte práci. Nástroj má za úkol dle parametrů firem a kandidátů hledat v databázi životopisů shodná kritéria a podmínky, jako jsou název pozice, lokalita, typ pracovního úvazku, rozsah finančního ohodnocení, konkrétní technické znalosti a dovednosti apod. Náš systém poté zašle společnostem informaci o tom, že se aktuálně zaregistroval kandidát, který by mohl splňovat jejich požadavky. Společnost se tedy už jen může rozhodnout, jestli si otevře Váš životopis, nebo rovnou pošle náš Like klik.


3. Unikátní nástroj Aukce kandidátů

Aukce kandidátů je jedinečný nástroj, díky němuž získáte představu o tom, jaký zájem mají společnosti o služby, které nabízíte. Zároveň si ověříte svou cenu na pracovním trhu.

Jak Aukce kandidátů funguje?  

Stačí se jednoduše zdarma zaregistrovat na našich stránkách a přihlásit se do aukce. Nemusíte mít obavy, aukce je zcela dobrovolná a anonymní, pouze vítěz aukce uvidí kontaktní údaje kandidáta. V aukci si kandidát nastaví své očekávané parametry. Pokud se přihlásíte do Aukce, společnosti (podobně jako u Like kliku) obdrží informaci, že kandidát, kterého hledají má aktuálně aukci, a mohou se jí také zúčastnit.


Aukce začne ihned po registraci, bude trvat celkem 72 hodin a na jejím konci se kandidát dozví vítěze aukce (společnost, která nabídla největší finanční odměnu). Kandidát se potom může na základě finanční nabídky a všech dalších informací o společnosti (ideálně i konkrétní pozici) rozhodnout, zda bude na nabídku reagovat. Po 5 dnech navíc obdrží veškerý seznam společností, které o něj projevily zájem.  


Aukci kandidátů také můžete sledovat online nebo sdílet na sociálních sítích mezi svými přáteli. 


Snadná registrace zdarma na: www.bezpersonalky.com


Nehledejte práci, práce si najde Vás :-)

loading...