Proč si zakoupit propagované inzeráty na sociálních sítích?

Bezpersonalky publikováno 11.03.2022

Proč si zakoupit propagované inzeráty na sociálních sítích?

V dnešní době je naprosto jasné, že sociální sítě jsou důležitou součástí našich životů. Jejich prostřednictvím komunikujeme, vytváříme přátelství, hledáme různé informace, nebo se jen bavíme. A také je v případě potřeby využíváme i pro hledání pracovních možností. Důvod je jednoduchý, máme rádi vše na jednom místě, informace získáme z jednoho media a nemusíme si hrát na detektiva. V jednoduchosti je krása, a proto jsou sociální sítě dobrým zdrojem pracovních příležitostí i kvalitním nástrojem pro nábor zaměstnanců.


Proto Vám i Bezpersonálky nyní umožňují využít možnosti prostoru a dobrého cílení na sociálních sítích.


Propagovaný inzerát na sociálních sítích s garancí zní fér, proto garantujeme pro každý propagovaný inzerát minimálně 400 kliknutí. Což je přesně to, co chcete či potřebujete. Díky přesnému zacílení umíme určit, komu a kde se Váš inzerát bude zobrazovat. To už je první předvýběr dobrého kandidáta. Druhé kolo si kandidát udělá po zhodnocení Vašeho inzerátu

sám. Pokud je vše nastaveno správně, kandidáti budou reagovat, a pokud ne, budeme Vás informovat a společně nastavení kampaně upravíme tak, aby se úspěšnost zvýšila. Pokud lidé na inzerát klikají, ale nereagují, může být důvodem např. nízká mzda, nezobrazená mzda, nebo jiné aspekty, které se nám ukážou. Výhodou je však to, že s kampaněmi umíme pracovat a upravovat je podle potřeby.


Vyberte si ze 3 možností:

1 propagovaný inzerát s garancí 400 kliknutí – cena 3 500,- Kč bez DPH,

3 propagované inzeráty s garancí – cena 9 990,- Kč bez DPH,

7 propagovaných inzerátů s garancí – cena 21 900,- Kč bez DPH,


Zakoupit služby můžete zde


Těšíme se, že do toho půjdete s námi.

loading...