První rok je za námi, a co bude dál?

Bezpersonalky publikováno 24.11.2021

První rok je za námi, a co bude dál?

Dne 9.11.2020 jsme spustili pracovní portál Bezpersonálky.

Za ten rok se hodně věcí událo. Jednou z nich je i ta, která mě nejvíc překvapila, říká zakladatel Bezpersonálky Richard Kuba.


Firmy je nutné přemlouvat. Jasně, očekával jsem mnoho a zároveň i málo, ale tohle mě fakt dostalo.


Jako jediní v Česku nemáme pracovní nabídky od personálních společností a agentur. Zároveň jsem nechtěl pracovní pozice z úřadu práce, které jsou většinou málo vypovídající. Chtěl jsem mít portál s přidanou hodnotou, jenž vyplní chybějící prostor na trhu. To se sice podařilo, ale jen částečně. Čeká nás ještě hodně práce a pár změn.


Co se (ne)podařilo?


Cíl splněný nemáme, nicméně dokázali jsme získat víc jak 500 společností a přes 3 000 životopisů. Což na první rok není špatné.


Spustili jsme vícero funkcí – jednou z nich je robot na životopisy pro kandidáty od společnosti Recru, který (pokud je správný formát WORD nebo PDF) dokáže načíst až 85 % informací, a tak ulehčit registraci kandidátům. Zároveň pokud firmy využívají RECRU, mohou přes něj přímo inzerovat i u nás, bez toho, aby se musely přihlašovat. Bezpersonálky rozšířila své služby o sekci Kariérní poradenství pod záštitou zkušené mentorky, koučky a personalistky Nely Liberdové.


Druhá novinka je pro společnosti, a sice členství INZERUJEME – neomezené inzeráty od 10 000,- Kč na rok, díky čemuž přibývá společností a jejich inzerátů.


Největší úspěch ale u nás má personální marketing, na který jsem ohromně hrdý a který je potvrzením, že díky němu dokážeme doběhnout konkurenci na těch nejvyšších příčkách. To mě těší nejvíc.


Někdy míň je víc. To je naše filosofie, i proto u nás jsou ceny nastavené tak jak jsou. Chceme mít portál, na který se dá spolehnout a který je cenově dostupný pro všechny. Naším cílem je do dvou let pokrýt alespoň 10% trhu. Chce to samozřejmě trpělivost i ze strany klientů. Očekávat zázraky se sice nezakazuje, ale realita je jiná, hlavně co se týče organického vyhledávání. Proto je důležité si uvědomit možnosti propagace inzerce a využívat i promo balíčky.


Naším dalším cílem, je získat větší podporu ze stran společností. Denně chci vysvětlovat výhody, proč k nám a za kolik. V čem jsme jiní a co dodáme jako protihodnotu za zakoupenou službu. Po roce existence mám z projektu Bezpersonálky dobrý dojem, to potvrzují i naši klienti, i když by mohlo být i lépe, co se nepochybně stane časem. Možná to je mnou, možná aktuální covidovou situací a možná jen potřebujeme čas, abychom se navzájem poznali a zjistili, jak si můžeme být nápomocní.


Co chystáme?                                                 


Jak už jsem říkal, chystáme napojení na další partnery, chceme, aby se z Bezpersonálky dalo inzerovat na všechny dostupné pracovní portály. Plus napojení na další ATS

společnosti, které usnadní celkový proces registrace, sběr informací, reakcí a zveřejnění inzerce přes jednotlivé systémy.

Dalším krokem je spustit anglickou a slovenskou jazykovou verzi.

Spustit aukci kandidátů online – člověk si sám vybere termín, čas, kdy bude online a udělá si pohovor se společnostmi, které sám uzná za vhodné.

Hlavní změnou bude ale širší propagace Vašich pracovních pozic na sociálních sítích, v hromadné dopravě, v televizích nákupních centrech a mnoho dalšího.


Bezpersonálky má budoucnost a my se spolu s Vámi na ni těšíme.

loading...