První týden s Aukcemi kandidátů

Bezpersonalky publikováno 08.01.2021

První týden s Aukcemi kandidátů

Po dvou dlouhých letech navrhování a vymýšlení konceptu jsme se dočkali. 4. ledna 2021 jsme spustili naši službu Aukce kandidátů a hned úvodní den se do ní přihlásilo osm kandidátů. První aukce také už zná svého vítěze! Ihned jsme s radostí pogratulovali oběma stranám.

Na počátek roku 2021 vzhledem ke spuštění Aukcí kandidátů určitě nezapomeneme. A jaké jsou naše první dojmy z této tolik očekávané funkce? „Je ještě brzy na nějaké obšírnější hodnocení, chce to čas, a především lidé a firmy této novince potřebují uvěřit,“ říká Richard Kuba, CEO Bezpersonálky.

Aukce je jedinečný nástroj, díky kterému získáte reálnou představu o Vašem postavení na trhu práce. Na druhou stranu Aukce zaměstnavatelům zvyšuje šanci na nalezení vhodného zaměstnance.


Pokud se chcete aukce také zúčastnit, stačí se jednoduše a zdarma zaregistrovat na našich stránkách www.bezpersonalky.com a přihlásit se do aukce. Nemusíte mít obavy, aukce je zcela dobrovolná a anonymní (pozn. Další informace o fungování této služby najdete na našich stránkách, nebo v článku Unikání nástroj Aukce kandidátů).


Získejte pro sebe co nejvíc!

loading...