Trendy v náboru pro rok 2024

Bezpersonalky publikováno 03.11.2023

Trendy v náboru pro rok 2024

Diverzita a inkluze: Firmy se stále více zaměří na oslovování a přitahování talentů z různých oblastí. Hledat se bude nejen podle pohlaví, etnicity, věku nebo zdravotního stavu, ale také podle osobnostních typů, zájmů, hodnot a životních zkušeností.


Digitální dovednosti: Vzhledem k pandemii a nástupu práce na dálku budou digitální dovednosti klíčové jak pro zaměstnance, tak pro uchazeče o zaměstnání. Schopnost efektivní komunikace, spolupráce, řešení problémů a učení se pomocí digitálních nástrojů a platforem bude vyžadována.


Umělá inteligence a automatizace: Využití umělé inteligence a automatizace v náborovém procesu pomůže firmám efektivněji a rychleji najít vhodné kandidáty. Chatboti, videohovory, analýza dat, testování dovedností nebo osobnosti, filtrování životopisů a personalizované nabídky jsou jen některé z možností.


Pracovní portál bezpersonálky: Nový koncept portálu pro hledání práce na internetu. Nabízí inzeráty práce v různých oblastech jako stavebnictví, gastronomie, úklid nebo péče o zvířata. Uživatelé si mohou inzeráty poslouchat v audioverzi, což je vhodné pro lidi s omezeným viděním nebo ty, kteří chtějí ušetřit čas nebo data při prohlížení inzerátů.


Videobannery: Portál využívá videobannery jako moderní formu propagace pracovních nabídek na webech a sociálních sítích. Tyto reklamní formáty přehrávají videa s nabídkou práce ve smyčce a se zvukem, který si uživatelé mohou přehrávat dle svých preferencí.


Trendy v náboru pro rok 2024 přinášejí nové přístupy k diverzitě, digitálním dovednostem a využití technologií. Pracovní portál bezpersonálky a videobannery přinášejí moderní a atraktivní způsoby prezentace pracovních nabídek.

loading...