V dnešní po-covidové době se kandidáti (prý) ztratili. My víme, jak je najít!

Bezpersonalky publikováno 16.06.2021

V dnešní po-covidové době se kandidáti (prý) ztratili. My víme, jak je najít!

,,Denně slyším reakce zaměstnavatelů nebo personalistů, že doba příliš nenahrává firmám, které hledají zaměstnance. Každý očekával, že vývoj bude jiný, ale opak je pravdou,” říká zakladatel pracovního portálu Bezpersonálky Richard Kuba. Richard Kuba na toto období našel revoluční řešení, jak společnostem ušetřit náklady na inzerci i čas při hledání kandidátů.

"Od pondělí 14.6.2021 jsme spustili novou platební metodu, která umožňuje hledat uchazeče s relativně nízkými náklady, resp. platit až za reakce na pracovní inzeráty," dodává Kuba.

K tomu, aby společnost mohla tímto způsobem hledat kolegy stačí, aby se zdarma zaregistrovala na portálu Bezpersonalky a nabila si kredit v hodnotě od 1 000,- Kč do 10 000,- Kč. Následně jí systém umožní bez omezení vystavit inzeráty.

Inzerát má platnost 30 dní, je možné zadat až 4 lokality a 9 klíčových slov a rovněž nahrát videoinzerát. Jakmile uchazeč zareaguje na pracovní nabídku, částka za reakci se automaticky odečte. To je vše, žádné další skryté poplatky.

Tuto platební metodu jsme nazvali PPA (pay-per-action) a je možné ji zvolit při vytváření pracovní pozice.

Další službou šetřící čas je Nový kandidát, která za Vás hledá vhodné kandidáty dle předem stanovených kritérií, jako jsou mzda, lokalita a klíčová slova. Systém na základě vaší inzerce automaticky vytvoří filtr pro hledání vhodného kandidáta. Následně pokud se u nás registruje vhodný kandidát, tak vám o tom přijde na email ihned informace. Vy potom kandidáta můžete kontaktovat několika způsoby: otevřít si CV a zavolat mu, nebo napsat email… a čekat. Nebo mu pošlete Like klik!

Co je Like klik?

Jediným klikem kandidátovi zašlete veškeré informace o své společnosti a on se pak rozhoduje, zda se mu Vaše společnost líbí, nebo ne.

Naším cílem je šetřit čas na straně zaměstnavatelů i potenciálních zaměstnanců a udělat náborový proces co možná nejefektivnější.

loading...