Vyzkoušejte Kariérní poradenství od Bezpersonálky!

Bezpersonalky publikováno 13.07.2021

Vyzkoušejte Kariérní poradenství od Bezpersonálky!

Bezpersonálky rozšiřuje své služby! Od dnešního dne oficiálně spouštíme na našel portálu sekci Kariérní poradenství pod záštitou zkušené mentorky, koučky a personalistky Nely

Liberdové


Nela Vám ráda pomůže najít ten správný směr ve Vaší kariéře a rychleji získat vysněnou práci.


V rámci kariérního poradenství se s klienty rozebírají jejich vlohy, profesní předpoklady a možné překážky při hledání zaměstnání nebo rozvoji jejich kariéry.


Možnou a velmi častou součástí kariérního poradenství je také konzultace nad vaším životopisem, motivačním dopisem, profesionálním vytvořením/úpravou vašeho LinkedIn profilu nebo pohovor "nanečisto". Cílem je naučit klienty orientovat se na trhu práce, připravit je na přijímací pohovor, dodat odvahu ke změně a pomoci překonat jejich případné obavy a posílit šance na lepší profesní uplatnění.


Pro koho je kariérní poradenství určené?

Kariérní poradenství využijete v každé fázi své kariéry. Pomáhá, jak klientům, kteří stojí na začátku své kariéry, tak zkušeným profesionálům, kteří uvažují o změně práce.


Jak poradenství probíhá?


Samotný průběh závisí na Vašich potřebách. Je možné si udělat prvotní rezervaci na 60 minut a v rámci tohoto času můžete probrat vše, co budete potřebovat. V případě potřeby pak následují i další konzultace.


CENA:  Prvotní konzultace v délce 60 minut/1500 Kč. Každá další 60min. konzultace/1250 Kč. 


Pro rezervaci stačí vyplnit pole v sekci Kariérní poradenství a budete kontaktováni nejpozději následující pracovní den. 


A chystáme toho mnohem víc!

loading...