Popis společnosti:

Naše společnost se od svého vzniku v roce 2005 vypracovala na slovenského lídra v segmentu GPS monitoringu vozidel s podílem na trhu kolem 30 %. Poskytujeme komplexní řešení pro zákazníky, kteří díky našemu know-how, množství specifických znalostí, širokému portfoliu produktů, vlastnímu systému, kvalitnímu hardwaru, nepřetržité infolince a široké servisní a montážní síti profitují z množství užitečných služeb s vysokou přidanou hodnotou.

Vize společnosti

Chceme si udržet své vůdčí postavení na trhu, a to jak v technologické tak i inovativní rovině. I v následujících letech chceme propojovat náš systém s ostatními firemními, ekonomickými či logistickými systémy, abychom našim klientům pomohli maximálně snížit administrativní zátěž.

Proč pracovat u nás:

Hledáte uplatnění?

Společnost Commander Services s.r.o. je dynamicky rostoucí společnost. Pravidelně hledáme nové kolegy do jednotlivých oddělení. Pokud byste chtěli růst s námi, nebojíte se každodenních výzev a věříte ve vlastní schopnosti, podívejte se na aktuální nabídku pracovních příležitostí u společnosti Commander Services s.r.o.

Benefity:

  • Možnost občasné práce z domova
  • Firemní akce
  • Vzdělávací kurzy, školení
  • Notebook
  • Bonusy/prémie
  • Dovolená 5 týdnů

Sdílejte tuto nabídku

Máte zájem o práci v této společnosti?

Napište tomuto zaměstnavateli, že máte zájem.

Kontaktujte Commander Services s.r.o., odštěpný závod

Odesláním formuláře souhlasíte s obchodními podmínkami webu Bezpersonalky.com a se zásadami zpracování osobních údajů.

Videoprezentace společnosti

Některé pracovní nabídky

loading...