Popis společnosti:

ALIS Tech s.r.o. je firma nahlížející na problematiku bezpečnosti provozu středních a velkých podniků z jiného úhlu pohledu. Naším cílem je vytvářet bezpečné pracovní prostředí bez vážných pracovních nehod. Naše řešení stavíme na nejnovějších technologiích udávajících směr Průmyslu 4.0. Trendy digitalizace zavádíme do tzv. slepých míst, kde eliminujeme provozní slepotu.

ALIS Tech vznikla na letitých zkušenostech mateřské společnosti Aledo s.r.o., jež prodává konvenční technologie a systémy BOZP a průmyslové identifikace. Neustálá nákladná obnova bezpečnostního značení formou nátěrů a polepů nás přivedla na myšlenku využití LED technologie pro projekci bezpečnostních symbolů, jejichž nasvícení je podněcováno pohybem. Vizi autonomně bezpečného provozu jsme povýšili o anti-kolizní systém chránící chodce, manipulační techniku a podnikový majetek. Třetí divizí ALIS Tech jsou systémy pro optimalizaci a odhalení krizových míst v provozu, jež umožňují organizaci práce v reálném čase.

Proč pracovat u nás:

Dopřáváme zaměstnancům flexibilní pracovní dobu – máme v týmu ranní ptáčata, co straší v práci od 6 ale i ty, co si rádi pospí a začínají až v 9 hod.

Staň se členem týmu, do kterého se budeš těšit nejenom každé ráno, kdy ti zazvoní budík, ale dle slov kolegů

ještě, než usneš. Můžeme ti nabídnout součinnost na velkých a významných projektech z prostředí B2B sektoru. Zachraňujeme lidské životy – proto významné.

Benefity:

  • Flexibilní začátek/konec pracovní doby
  • Firemní akce
  • Vzdělávací kurzy, školení
  • Notebook

Sdílejte tuto nabídku

Máte zájem o práci v této společnosti?

Napište tomuto zaměstnavateli, že máte zájem.

Kontaktujte ALIS Tech s.r.o.

Odesláním formuláře souhlasíte s obchodními podmínkami webu Bezpersonalky.com a se zásadami zpracování osobních údajů.

Některé pracovní nabídky

loading...