ŠŤASTNÉ A VESELÉ DVĚ NÁBOROVÉ KAMPANĚ

Bezpersonalky publikováno 18.11.2023

ŠŤASTNÉ A VESELÉ DVĚ NÁBOROVÉ KAMPANĚ

Rádi bychom vám představili skvělou službu, která vám pomůže najít ty nejlepší kandidáty pro vaše pracovní pozice. Jmenuje se ŠŤASTNÉ A VESELÉ DVĚ NÁBOROVÉ KAMPANĚ


S touto službou získáte dva inzeráty na portálu Bezpersonálky a dalších čtyřech velkých pracovních portálech, které mají celkový dosah přes jeden milion lidí měsíčně. Kromě toho vám 1+1 náborové online kampaně nabízí nastavení a spuštění dvou online kampaní na Facebooku, Twitteru, Instagramu, Tik Toku, LinkedInu a Google Seznamu.


A to není všechno! Tuto službu můžete čerpat dle vaší potřeby po dobu dvou let. V ceně jsou započteny kredity na sociální sítě a platnost náborových kampaní a inzerátů je 30 dní. Navíc získáte 2x audio inzerci a tvorbu videobannerů v ceně.


Ještě více vás potěší fakt, že s vánoční akcí ušetříte 7 910,- Kč! Standardní náborová kampaň stojí 13 950,-Kč, ale s touto akcí si můžete ušetřit více než polovinu ceny.


Využijte této skvělé nabídky a najděte ty nejlepší kandidáty pro vaše pracovní pozice. S 1+1 náborovými online kampaněmi to bude hračka!

loading...